Najnovije Vesti

Test intolerancije na hranu u Beogradu

Test intolerancije na hranu u Beogradu

Suština određivanja intolerancije na hranu je lično podnošenje određenih namirnica i u skladu sa tim pravljenje optimalnog balansa ishrane.

Test intolerancije na hranu u Beogradu možete obaviti u Life ordinaciji. Test intolerancije na hranu radi se u okviru kvantne medicine uzimanjem uzorka krvi iz prsta. Putem testa određujemo optimalno ” gorivo ”  za svaku individuu.

Imate visak kilograma kojih zelite da se otarasite? Izgubljeni kilogrami Vam se iznova i iznova vracaju? Sigurno da do sada niste culi za test intolerancije na hranu koji mozete uraditi u Beogradu. Test intolerancije na hranu je test koji Vam omogucava da saznate koje namirnice uzrokuju gojenje i koje namirnice Vasem organizmu ne prijaju. Cinjenica je da se test intolerancije u Beogradu radi u mnogim ordinacijama ali kako da znate da smo mi ona prava? Prvenstveno trebate imati u vidu da su nasi doktori i zaposleni pravi strucnjaci koji imaju godine iskustva iza sebe kada je test intolerancije na hranu u pitanju. Jer test intolerancije na hranu zavisi od osobe do osobe i ne prija svakom pacijentu ista hrana zato morate imati iskustva, a nasi doktori toga imaju na pretek. Pored strucnosti svakako je i cena testa intolerancije na hranu u mnogim ordinacijama u Beogradu, za mnoge luksuz. U nasoj ordinaciji, u Beogradu necete morati da izdvajate basnoslovne sume novca da biste saznali kako da suvisne kilograme izgubite. U nasoj ordinaciji mi smo prilagodili cenu testa prosecnoj plati u Srbiji svesni cinjenice da postoje mnogi koji bi se testirali, a da za to nemaju novca. Imajte na umu da test intolerancije na hranu koji mozete uraditi u nasoj ordinaciji u Beogradu ne moze stetiti Vasem organizmu i on nema negativne posledice po organizam pacijenta. On je samo nacin da saznate koje namirnice biste, odnosno ne biste trebali da unosite u Vas organizam kako biste kilograme nepovratno izgubili. Da bi test intolerancije na hranu bio stoprocentno uspesan neophodno je striktno pridrzavanje upustva koji ce Vam nasi doktori dati. U suprotnom suvisne kilograme necete izgubiti. Zato nemojte gubiti Vase dragoceno vreme lutajuci po Beogradu i trazeci ordinaciju koja ce Vam samo uzeti novac vec dodjite u nasu ordinaciju u Beogradu i saradjujte sa najstrucnijim doktorima. Stotine nasih zadovoljnih pacijenata su nas najveci uspeh i nesto na sta smo mi neizmerno ponosni.

test