Naše Usluge

Kvantna medicina – pregled, dijagnostika i terapija

Kvantna medicina – pregled, dijagnostika i terapija

Kvantna medicina

Kvantna medicina je spoj medicine i kvantne fizike. To je nova nauka, a njen nagli uspon je potpomognut razvojem racunara i povecanjem njihove moci obrade podataka. Mnogi ovu nauku smatraju medicinom buducnosti, sto kvantna medicina i dokumentuje svojom izuzetnom efikasnoscu.

Pregled i dijagnostika

Dijagnostika koju primenjuje kvantna medicina je neinvazivna (prema tome i bezbolna) i obavlja se uz pomoc specijalne aparature koja se povezuje sa pacijentom. Emitujuci elektromagnetne talase, pomenuta aparatura je u stanju da primi povratne signale kako od nasih celija, tako i od razlicitih biohemijskih supstanci, mikroorganizama, misli ili osecanja, i na taj nacin izgradi kompletnu sliku o stanju u kome se pacijent nalazi.

U programskoj bazi ovakvih aparata se nalaze pothranjene informacije o nekoliko hiljada tacno odredjenih vibracionih stanja nasih organa, vitamina, hormona, minerala i tkiva, kao i isto toliki broj podataka o frekvencijama odredjenih lekova – homeopatskih ili ajurvedskih (ajurveda – tradicionalna istocna medicina). Kvantna medicina koristi ove aparate prilikom dijagnostifikovanja.

Prema saznanjima kvantne fizike, svako od nas je skup elektromagnetnih vibracija, na koje negativno uticu razni faktori – stresni model zivljenja, tragedije, zivot u zagadjenoj sredini, neadekvatna ishrana… To su informacije koje kvantna medicina koristi. Prvi simptomi poremecenog elektromagnetnog polja su najcesce lose spavanje, gubitak ili pojacanje apetita, neodredjeni bolovi, ceste promene raspolozenja, slabljenje otpornosti organizma…

Potpomognut obimnom bazom podataka, biorezonantna aparatura je sposobna da u roku od tek 10 minuta dijagnostikuje sve poremecene vibracije naseg organizma, i odmah krene u odasiljanje elektromagnetnih signala koji ce te vibracije ispraviti, i ponovo uspostaviti rezonancije zdravlja. Kada se stigne do optimalnog nivoa vibracija, desava se tzv. kvantni skok, koji kvantna medicina definiše kao sposobnost samolecenja, i tada nas organizam pocinje da stvara i izlucuje sopstvene lekove, i to u tacno potrebnim dozama.

Terapija

Uz sve to, ova terapija kvantne medicine je potpuno bezbedna. Koristi pacijentima svih uzrasta i potreba, ne izazivajuci nezeljene efekte. Razlog tome je sto aparatura koju koristi kvantna medicina radi iskljucivo sa pacijentovim vibracijama, i dozvoljava organizmu da sam odabere koja ce frekvencija u odredjenom trenutku biti podsticana. Na ovaj nacin se balansiraju sve telesne funkcije, od telesnih, emotivnih pa do onih mentalnih.

Kvantna medicina za rezultat ima zdraviji i kvalitetniji zivot!

Kvantna medicina Beograd Zemun