Najnovije Vesti

Integrativna medicina

Integrativna medicina

Integrativna medicina predstavlja nov pravac u savremenoj medicini i predstavlja granu alternativne i komplementarne medicine. Integrativna medicina ukljucuje upotrebu najboljih mogucih tretmana naucne medicine u kombinaciji sa najboljim metodama komplementarne i alternativne medicine. Medjutim sve to mora biti bazirano na individualnim potrebama pacijenta jer svaka osoba je sama po sebi razlicita.Integrativna medicina kombinuje obe vrste medicine i prilagodjava ih individui. Intergativna medicina sa svojom terapijom otvara sasvim nove vidike za lecenje bolesti ali cinjenica je da treba biti obazriv i pre svega se konsultovati sa strucnim licem kakvi su nasi zaposleni koji su tu da Vam odgonetnu sve nedoumice.

Lecenja koja nudi intergativna medicina nisu tako poznati i pre nego sto im se prepustite trebalo bi da potrazite savete i upustva kod nas jer ne trebate verovati slepo bas svakoj informaciji o integrativnoj medicini koju dobijete. Integrativna medicina jos uvek nije naucno dokazana kao uspesna i zbog toga se o tome prvenstveno treba dobro informisati. Danas integrativna medicina nailazi na sve vece odobravanje velikog broja lekara i biva sve vise prihvacenija u bolnicama sirom sveta. Integrativna medicina ce u buducnosti sve vise biti u usponu jer je trenutno ona jos uvek u zacetku. Zato prvenstveno trebate se informisati kod nas o ovoj vrsti lecenja.

Poslednjih godina integrativna medicina je zakonom priznata kod nas. Svakako je sigurno da integrativna medicina ne moze skoditi Vasem organizmu jer ona nudi lecenje raznim lekovima koji su biljnog, mineralnog i zivotinjskog porekla. Necete imati nezeljene posledice jer integrativna medicina smatra da je covek bolestan usled bolesti njegove duse i tela i usled njihovog ozdravljenja zalecice se i bolest i te bolesne vibracije u organizmu. Biti zdrav u stvari znaci biti svestan svojih potreba od emotivnih preko do intelektualnih i duhovnih. Vase ozdravljenje u stvari lezi u ozdravljenju Vaseg uma, duse i tela a integrativna medicina Vam upravo to i omogucava.