Najnovije Vesti

Homeopatski lekovi

Homeopatski lekovi

Ukoliko nemate poverenja u savremenu medicinu i ako smatrate da Vam moderni lekovi mogu naskoditi Vas najbolji izbor bili bi homeopatski lekovi. Homeopatski lekovi su lekovi koji su prirodnog porekla najcesce biljnog, zivotinjskog ili mineralnog. Homeopatski lekovi za razliku od medicinskih ne funkcionisu po principu biohemijskih rakcija vec rade po principu spajanja energija.Homeopatske lekove mozete naci u specijalnim homeopatskim apotekama. Homeopatski lekovi nece nastetiti Vasem organizmu kao sto to moze uciniti klasican lek ali pogresno odabrani homeopatski lekovi mogu imati nus pojave.

Homeopatski lekovi za razliku od klasicnih imaju pozitivne efekte tako sto mogu ojacati Vas imunitet, povecati Vasu energiju, psihicku stabilnost… Jedino morate biti strpljivi jer homeopatski lekovi ne mogu Vas izleciti preko noci, vec proces izlecenja traje neko vreme. Ova cinjenica je tacna ako uzmemo u obzir i cunjenicu da bolest koju imamo nije rezultat jednog dana vec je rezultat godina naseg zivota. Homeopatski lekovi u stvari nisu lekovi za bolest vec lekovi za coveka jer se smatra da homeopatija leci coveka a ne samu bolest jer je covek jedinstvo duse, uma, osecanja i tela. Svakako je vazno da znate da se homeopatski lekovi ne mogu mesati i da ukoliko se odlucite za neki drugi lek morate prestati piti stari.

Moze se desiti da nekom coveku, da bi dosao do izlecenja je potrebno vise razlicitih lekova ali se lek menja tek kad se javi potreba za drugacijim lekom ali pri iskljucivanju prethodnog leka jer se oni ne mogu davati zajedno. U jednu stvar mozete biti sigurni ukoliko se odlucite da uzimate homeopatske lekove a to je da Vam ovaj vid lecenja nikako ne moze naskoditi i da je siguran i jednostavan. Mi smo svakako tu za Vas da Vam razresimo sve nedoumice lecenja homeopatijom i da odgovorimo na sva Vasa pitanja zato ne gubite Vase vreme vec nas posetite vec danas.