Najnovije Vesti

Homeopatija

Homeopatija

Homeopatija predstavlja alternativnu metodu lecenja i njome se mogu leciti svi zdravsrveni problemi kod coveka. Homeopatija je vid lecenja koji nece zasigurno izleciti Vase oboljenje u klasicnom smislu te reci vec tu poremecenu energiju koju bolest manifestuje. Homeopatija nije svakako svemoguci nacin lecenja i nije sigurno da ce doci do trajnog ozdravljenja.Da li ce se ta negativna energija koja prouzrokuje bolest izbalansirati i da li ce doci do ozdravljenja zavisi od velikog broja faktora, prvenstveno od samog bolesnika, njegove konstitucije, predispozicije za odredjenu bolest i tako dalje. Filozofija da homeopatija leci bolest je pogresna jer homeopatija je lecenje coveka.

Homeopatija je vid lecenja koji se najcesce primenjuje za lecenje koznih obolenja, nesanice, glavobolje, ginekoloskih problema…To su samo neke od bolesti koje se mogu leciti homeopatijom. Postoji sirok dijapazon bolesti koji se ovakvim lecenjem mogu izleciti. Ukoliko imate bilo koje nedoumice u vezi lecenja bolesti homeopatijom najbolje je da nas posetite i mi cemo Vam blize objasniti ovu metodu lecenja.

Zasigurno je da se homeopatija moze primenjivati na sve uzraste bez izuzetka, od najmladjih do najstarijih ljudi. Svakako je bitno da nas posetite jer se prva mora obaviti homeopatski pregled. Prvo se obavlja razgovor sa pacijentom u kom on izlaze svoje probleme i vazno je da on upozna doktora sa svim bolestima koje se protezu kroz porodicu. Na osnovu toga se stvara kompletna slika pacijentovog zdravstevnog stanja i odredjuje se terapija. Nakon toga postoje kontole na kojima se odredjuje dalji tok lecenja i analizira reakcija pacijenta na ovakav vid lecenja. Svakako je sigurno da je homeopatija koristan vid lecenja mnogih bolesti a strucni lekari kakvi su nasi ce Vam na najbolji moguci nacin objasniti kako ovaj vid lecenja funkcionise. Najbolje je da nas posetite i da zajedno odredimo i pristupimo Vasem lecenju jer je homeopatija vid lecenja koji je neophodan da se vrsi od strane strucnog lekara kakvi su nasi koji iza sebe imaju godine iskustva u ovakvom lecenju.