Najnovije Vesti

Homeopatija u trudnoci

Homeopatija u trudnoci

Homeopatija kao nacin lecenja je utemeljena jos u osamnaestom veku od strane nemackog naucnika Samjuela Hanemana. Na cemu se zapravo zasniva homeopatija? Ukoliko vasi simptomi nalice simptomima koje moze izazvati neka biljka ili mineral tada ce konzumiranje te biljke ili minerala dovesti do izlecenja. Na primer, seckanje crnog luka izaziva simptome slicne prehladi. Homeopatija je na ovaj nacin stvorila lek.Ukoliko ste zaista prehladjeni napitak od crnog luka koji se stavlja pod jezik bi Vam mogao pomoci. Homeopatija je nasla veliku primenu kod umanjenja problema koji nastaju u trudnoci.

Homeopatija u trudnoci ima toliku primenu zato sto je to zivotno doba kada su zene narocito osetljive i toga sa oprezom gledaju na konvencionalnu medicinu. Homeopatija resave probleme u trudnoci poput jutarnjih mucnina, zatvora, gljivicnih upala ili anemije. Homeopatija u trudnoci je sigurna alternativa bez rizika kako za majku tako i za dete. Homeopatija u trudnoci samo poboljsava prirodnu isceliteljsku moc organizma. Ipak, savetujemo svakoj zeni da se konsultuje sa lekarom pre primene homeopatije u trudnoci zato sto se mora uveriti da je njen problem prolazne a ne hronicne prirode. Jutarnja mucnina je najpoznatiji zenski problem u trudnoci i njeni simptomi ukljucuju povremeno povracanje, mucninu i umor.

Ovi simptomi se najcesce javljaju u prva tri meseca trudnoce i najcesce ujutru kada je zeludac prazan. U slucaju koriscenja homeopatije u trudnoci zena bi trebala osetiti 75% poboljsanja u slucaju jutarnjih mucnina. Pored problema u trudnici, homeopatija moze pomoci i nakon trudnoce u borbi protiv podliva, oziljka od carskog reza, post-porodjajne depresije i slicno. Homeopatija u trudnoci ima veliku primenu i predstavlja jedno od najefikasnijih resenja koje zene danasnjice mogu iskoristiti za svoju dobrobit. Homeopatski tretmani ce Vam pomoci da Vam tih devet meseci prodju bez ikakvih problema.