Najnovije Vesti

Boje aure

Boje aure

Aura predstavlja jasno polje zracenja koje okruzuje svaku osobu. Aura moze biti u vise boja i svaka od tih boja aure ima drugacije znacenje i predstavlja odredjenje osobine kod osobe koja poseduje auru odredjene boje. Svaka od boja aure ima odredjene pozitivne i negativne osobine. Tako na primer aura crvene boje predstavlja strast, entuzijazam energiju ali takodje moze predstavljati i bes i preteranu emotivnost. Za osobe sa narandzastom aurom se veruje da su tople optimisticne i pune poverenja, ali takodje osobe sa aurom ove boje mogu biti tuzne, neodlucne ili usamljene. Osobe koje karakterise aura plave boje su smirene duhovne i zrele, ali ih cesto karakterise i lenjost i briga o nepotrebnim stvarima.

Aura zute boje znaci da osobu oslikava kreativnost, otvorenost, atraktivnost ali se sa aurom zute boje vezuju i negativne osobine poput manipulativnost, nervoze i nepostenja. Zelena boja aure se vezuje za osobe koje imaju ravnotezu u svom ponasanju, odane su i strpljive ali takode zelena boja aure oznacava ljubomoru i osetljivost.Ipak ovo nije tako jednolicno i potrebno je veliko znanje kako bi se boja aure mogla pravilno procitati. Smatra se da je najbolje da aura ima boja koja je u sredini spektra i da boje koje se nalaze na krajnostima predstavljaju nepozeljne osobine. Takodje mrtve boje aure poput sive oznacavaju odstustvo maste, melanholiju, starh i nesigurnost u sebe.

Svetlosiva boja aure se povezuje sa bolescu i nedostatkom zivotne energije. Ekstremna crna boja aure oznacava osobu koja je krajnje zatvorena u sebe i odlikuje je veliki stepen pesimizma. Jednostavno smatra se da sadrzaj covekovih misli odredjuje boju njegove aure. Smatra se da su izrazi poput pozeleneti od zavisti, pobeleti od straha ili pocrneti od tuge nastali upravo iz razlicitih boja aure koje karakterisu ove misli. Smatra se da nadareni ljudi mogu videti boju svacije aure i na osnovu te boje aure protumaciti misli i karakterne osobine odredjenih osoba. Ono sto je sigurno je da je ova grana parapsihologije izuzetno neprecizna i podlozna razlicitim tumacenjima ali predstavlja solidbnu osnovu za tumacenje necijih osobina.