Najnovije Vesti

Biorezonantna terapija za odvikavanje od pušenja

Biorezonantna terapija za odvikavanje od pušenja
Počeci moderne biorezonantne terapije se beleže sredinom sedamdesetih godina dvadesetog veka, u Nemačkoj. Sada je ona, u različitim vidovima, i uz različite uređaje, zastupljena u verovatno 99% zemalja sveta. Lekari i ostali praktičari koriste hiljade uređaja tipa L.I.F.E., da bi lečili i tretirali najširi spektar oboljenja i zdravstvenih problema, od alergijai kožnih bolesti, pa do takvih sistemskih poremećaja kao što je Multipleks skleroza.
Biorezonantna terapija se pokazala kao visoko efikasna u tretiranju poremećaja zavisnosti: alkoholizma, narkomanije i pušenja. Već pre desetak godina, lekar iz Poljske, terapeut biorezonancom, uspostavio je protokol za odvikavanje od pušenja, i zabeležio zapanjujući procenat uspešnosti od čak 70%, već nakon samo tri tretmana biorezonancijskim aparatom tipa L.I.F.E.

Kako funkcioniše biorezonantna terapija za odvikavanja od pušenja?

Korišćenjem L.I.F.E. uređaja, frekventna matrica telesnog nikotina se vraća ka telu u izvrnutom obliku, kao odraz u ogledalu. To prouzrokuje tzv. „fazno odbijanje“, što pomaže telu da izostavi sećanje na nikotin, i vrati se na stanje pre sticanja zavisnosti. Kao rezultat, telesni sistem za detoksikaciju biva stimulisan da eliminiše nikotin i srodne otrove iz cigareta, a putem bubrega i kože. Ovo znači da će pacijent biti manje podložan supstituisanju pušenja putem pojačanog apetita ili nečeg drugog, kao što je to obično slučaj sa ljudima koji pokušavaju da prestanu sa pušenjem.

Širom sveta, desetine hiljada ljudi je uspešno ostvilo pušenje uz pomoć L.I.F.E. bioriezonantne terapije. Ona predstavlja najlakši i najprirodniji način odvikavanja, koji ne zahteva korišćenje flastera, igala, hipnoze, ili bilo kog drugog pomoćnog sredstva za odvikavanje od pušenja.