Najnovije Vesti

Biorezonanca

Biorezonanca

Biorezonanca, najjednostavnije rečeno, predstavlja upotrebu elektromagnetnih talasa u terapijske i dijagnostičke svrhe. Ali, aparat za biorezonancu — biorezonantni skener, bolest dijagnosticira, već i u fazi kada još nema organskih promjena i kada je ne prepoznaju klasični dijagnostički aparati, kao ultrazvuk, MR, etc…, To je sofisticiran sistem za kompjuterski obrađenu dijagnostiku i terapiju, zasnovan na spektrografskoj analizi frekvencija živih organizama.Zamjenjuje više specijalističkih pregleda, raznih snimanja, testiranja, laboratorijskih analiza, a pored toga bezbolan je, nema štetnog zračenja i ekološki je čist.

U samo sat-dva omogućava pregled cjelokupnog stanja organizma i njegovih pojedinih dijelova i može se upotrebljavati i za djecu od 7 godina naviše, kao i za trudnice. Ovaj metod liječenja je klinički i naučno ispitivan – kako kazu na vecem broju pacijenata širom svijeta, danas primjenjuju mnogi terapeuti (uglavnom ljekari i homeopatski ljekari), a svojevremeno je u Briselu dobio visoko međunarodno priznanje EUREKA za inovacije iz oblasti medicine. Ova suvremena metoda integriše znanja i iskustva zapadne i drevne istočne medicine sa najsavremenijim saznanjima i dostignućima biofizike i elektronike. Može se primjeniti u skoro svim granama medicine, skraćuje vrijeme liječenja i ekološki je čista. Postoji vise aparata za preglede biorezonancom.

Nakom pregleda i rezultata koje iskristalise softver terapeut pravi lekove po metodi biorezonance. Ovi lekovi najcesce ukljucuju razlicite granule ili homeopatske lekove, to jest biljne preparate. Pregled traje samo sat vremena i vrlo je pristupacan. Na osnovu pregleda biorezonancom, terapeut ce Vam takoce preporuciti dijetu. Biorezonanca moze utvrditi da li u Vasem organizmu postoji manjak odredjenih minerala ili vitamina i kako biste na osnovu toga trebali korigovati svoju ishranu. Iako ste verovatno nepoverljivi prema ovakvim metodama lecenja preporucujemo Vam da malo istrazite proces biorezonance. To je nesto o cemu se prica u celom svetu, pa cete cak naci i domace internet forume i strucne tekstove koji se bave metodom biorezonance. Proucite malo oblast i uvericete se da je biorezonanca zaista jedna revolucionarna i delotvorna metoda.