Najnovije Vesti

Bahove cvetne kapi

Bahove cvetne kapi

Ko je bio dr. Bah? Dr. Edvard Bah je bio lekar internista, bakteriolog, patolog i homeopata, rodjen 1886. u Moseliju. Smatrao je da je medicina previse usmerena na fizicke simptome i smatrao je da ljudsko bice treba leciti kao slozenu celinu. Smatrao je da je za zdravlje jako bitno raspolozenje, sreca i radost. Tako je on stvorio Bahove cvetne kapi koje, bilo ko, ako ih konzumira moze da obnovi energiju tela i uma.Bahove cvetne kapi su lekovi za koje je on smatrao da lece ne samo telesne smetnje vec i osecanja koja su prouzrokovana tim smetnjama. Smatrao je da je covek deo prirode i zato je i stvorio Bahove cvetne kapi koje upravo iz prirode i poticu.

Bahove cvetne kapi su u stanju da ojacaju covekov organizam a da pri tom ne izazovu nikakve nezeljene efekte. Bahove cvetne kapi i njegovi preparati se jednostavno koriste i mogu se kombinovanjem prilagoditi svim clanovima porodice, bez obzira na uzrast i stanje u kom se nalaze. Bahove cvetne kapi i njegovi drugi preparati ne umanjuju dejstvo drugih lekova koje pacijent paralelno koristi zajedno sa njima. Takodje, ni konzumiranje drugih lekova ne uticu na Bahove cvetne kapi i druge preparate. Bah je smatrao da je uzrok svake bolesti unutrasnji disbalans i on cvetnim kapima pokusava da taj balans u organizmu povrati. Cak i danasnja medicina prihvata cinjenicu da je stres uzrok vecine bolesti.

Mora se naglasiti da Bahove cvetne kapi nisu zamena za farmakoloske preparate nego uporedo sa njima doprinose potpunom izlecenju. Svakako je vazno da pored konzumiranja Bahovih cvetnih kapi i preparata, da svaki covek pokusa da zivi svoj zivot bez stresa kako bi manje bio sklon bolestima. Svakako je sigurno da Bahove cvetne kapi nikome ne mogu nastetiti vec samo mogu biti od koristi i doprineti jacanju covekovog imuniteta kao i samog organizma.